Informație generală

      Invitație congres

      Program 

      Taxa de participare

     Cerințe pentru publicații

     Contact

     Parteneri

 
 

 

Invitație congres

 
 
 
 

Primul Congres Național

al Societății de Endocrinologie din Republica Moldova

cu participare internațională

 

În perioada 9-11 octombrie 2014 am privilegiul și plăcerea de a vă invita la Primul Congres Național cu participare Internațională consacrat aniversării a 50 ani de la fondarea Serviciului Endocrinologic din Republica Moldova, ediție jubiliară, prilej cu care vom depune tot efortul, astfel încât să învățăm mai multe despre patologiile endocrine, despre diagnosticul și tratamentul contemporan al acestora.

Vă invităm la lucrările Congresului,  la care vor participa personalităţi cu renume din Republica Moldova și de peste hotare, producătorii și realizatorii tehnicii medicale și a preparatelor farmaceutice.

Acest congres ne oferă posibilitatea de a prezenta rezultatele cercetărilor științifice clinice, de a schimba opinii, de a participa la dezbateri, de a demara colaborări viitoare. Cu drag vă așteptăm să participați la discuțiile privind problemele actuale în Endocrinologie și Diabetologie, rolul și importanța tratamentului contemporan al maladiilor endocrine în practica medicală și domeniul științei.

Vă așteptăm să descoperiți noutățile pe care le-am pregătit pentru Dumneavoastră, în cadrul Primul Congres Național cu participare Internațională consacrat aniversării a 50 ani de la fondarea Serviciul Endocrinologic din Republica Moldova, care se va desfășura în incinta IP USMF ”Nicolae Testemițanu”.

 

Prof. univ., d.h.m. Zinaida Anestiadi

Președintele Societății Endocrinologilor din  Republica Moldova